Diversen

seifiltration_logo Voor het afzuigen en filtreren van verspaningsdampen bij het verspanen van metalen en kunststof. Deze filters zijn op elke willekeurige verspaningsmachine te  plaatsen en kunnen tevens met verschillende soorten filters, waaronder elektrostatische, worden uitgerust.

seifiltration1

seifiltration2

seifiltration3

seifiltration4seifiltration5

 

tsudakoma_logoFabrikant van NC-bestuurde ronddraaitafels tot een maximum diameter van Ø 2.000 mm en haakse uitvoeringen tot een maximum van Ø 2.000 mm met een ophanggewicht van 30.000 kilo (incl. tegencenter). Ook omvat het leveringsprogramma van Tsudakoma kantelbare, haakse, universele en meervoudige NC-tafels op één balklijn in zowel kantelbare als haakse uitvoering.

tsudakoma

 

 

 

 

m&h-logo Fabrikant van werkstuk- en gereedschapmeetsystemen met infrarode of radiografische signaaloverbrenging van data. Tasters kunnen geleverd worden voor het meten van  maten, temperaturen en gereedschaps-instellingen. Ook wordt er software geleverd voor het 3D-inspecteren en voor het eenvoudig programmeren van meetcycli op de PC.

m&h

 

 

 

 

 

lns-logoFabrikant van stafaanvoersystemen in meerdere uitvoeringen
lns

fastems-logoLaad- en lossystemen voor een uitgebreide reeks van werkstukafmetingen in lopende-banduitvoering, robotten, alsook multipalletstations met een onbeperkt aantal pallets, opgeslagen in rekken, stellingen en torens in open of gesloten systemen.

fastems-1 fastems-2 fastems-3 fastems-4